Håndtryk

Colourbox

Nyhed, 20.november 2023

Indstil kandidater til Dansk Gartneris priser

I forbindelse med foreningens generalforsamling den 29. februar 2024 udnævner Dansk Gartneri Årets Gartner 2024 og eventuelt Dansk Gartneris Innovationspris.

Vær med til at indstille kandidater, når Dansk Gartneri traditionen tro kårer Årets Gartner 2024 og eventuelt Dansk Gartneris Innovationspris i forbindelse med foreningens generalforsamling den 29. februar 2024 på Severin Kursuscenter i Middelfart. Priserne fejrer projekter og aktiviteter til gavn for gartnerierhvervet samt den helt ekstraordinære indsats.

Formålet med prisen Årets Gartner er at styrke samarbejde, videndeling og innovation til inspiration og gavn for gartnerierhvervet. Prisen kan tildeles enhver person, virksomhed, gruppe eller forening, der har taget initiativ til et projekt/aktivitet med relation til gartnerierhvervet, som fremmer samarbejde og videndeling, skaber innovation og/eller udgør en brancheindsats (for eksempel organisationsarbejde).

Formålet med Dansk Gartneris Innovationspris er at støtte innovation og den helt ekstraordinære indsats for gartnerierhvervet, for eksempel gennem udvikling af nye produkter eller produktionsmetoder. Prisen kan tildeles enhver person, virksomhed, organisation, forening eller videninstitution, hvis projekt/aktivitet relaterer til gartnerierhvervet og lever op til betegnelsen ”årets innovative idé”.

Medlemmer af Dansk Gartneri kan indstille kandidater, som opfylder krav og kriterier for priserne, ved at indsende begrundede forslag skriftligt til danskgartneri@danskgartneri.dk senest den 1. januar 2024.

Prismodtagerne vil blive udvalgt af bestyrelsen for Dansk Gartneri og belønnet med et indrammet diplom samt 25.000 

Læs mere om krav og kriterier for priserne.