Nogle gange kan man klare det hele selv. Andre gange er det rart med en hjælpende hånd. Som erhvervsorganisation er vi i Dansk Gartneri til for vores medlemmer, som tæller gartnerier, der dyrker potteplanter, væksthus- og frilandsgrønt samt frugt og bær, planteskoler og salgsselskaber.

Dansk Gartneri er et fagligt fællesskab, som vægter synlighed og resultater til gavn for vores medlemmer. Gennem dialog og netværk med politikere, embedsfolk, samarbejdspartnere m.fl. arbejder vi for at sikre vores medlemmers erhvervspolitiske interesser og skabe optimale rammevilkår for gartnerierhvervet.

Som medlem af Dansk Gartneri kan du når som helst kontakte sekretariatet for råd og vejledning. På vores hjemmeside har du adgang til alle relevante informationer, herunder vores lukkede medlemsside, og du kan desuden abonnere på vores ugentlige medlemsbrev med nyheder, arrangementer, deadlines m.m. Derudover modtager du 12 gange om året vores trykte fagblad Gartner Tidende med uddybende artikler – direkte i din postkasse.

Der er fire typer medlemskab:

  • A-medlemmer: gartnerier og planteskoler
  • B-medlemmer: salgsselskaber og andre med tilknytning til gartnerierhvervet
  • C-medlemmer (stk. 1): ekstraordinære medlemmer uden stemmeret og valgbarhed, herunder udenlandske interessenter, boghandlere, pensionister og studerende
  • C-medlemmer (stk. 2): udenlandske producenter af gartneriprodukter – dog ikke planteskoler

Du kan læse mere om kontingentsatser nederst på siden.

Du bliver medlem af Dansk Gartneri ved at udfylde nedenstående indmeldelsesblanket og sende den til danskgartneri@danskgartneri.dk

Indmeldelsesblanket


Kontakt os på telefon 33 39 45 45 eller via e-mail til danskgartneri@danskgartneri.dk, hvis du har spørgsmål til medlemskab af Dansk Gartneri.