Copyright

Læs her om ansvar og ophavsret til indhold fra Dansk Gartneri.

Ansvarsfraskrivelse

Alle informationer på www.danskgartneri.dk stilles gratis til rådighed for hjemmesidens brugere. Informationerne er kun af generel karakter og søger ikke at løse individuelle eller konkrete behov.

Dansk Gartneri kan således ikke gøres ansvarlig for fejl og mangler i indholdet på hjemmesiden samt i indholdet i de dokumenter og hjemmesider, der linkes eller henvises til, eller for eventuelle tab – såvel direkte som indirekte – som brugere af hjemmesiden måtte lide ved at anvende informationerne.

Ophavsret

Ophavsretten og/eller brugsretten til nyheder, billeder, film, skemaer, grafik m.v. offentliggjort på denne hjemmeside tilhører Dansk Gartneri.

Det er tilladt at citere eller referere offentliggjort informationer i overensstemmelse med lovgivningens regler. Dansk Gartneri skal uanset gengivelsesform anføres som kilde til oplysningerne.

Der må tages ét print til privat brug, men ikke yderligere kopier, hvilket også gælder for kopier i digital/elektronisk form. Brug ud over hvad der her udtrykkeligt er tilladt, kræver skriftlig tilladelse fra Dansk Gartneri.